Lil Peep-dokumentar får premiere i marts – »et intimt, humanistisk portræt«

Lil Peep-dokumentar får premiere i marts – »et intimt, humanistisk portræt«
Lil Peep.

Den nye dokumentar ’Everybody’s Everything’ om emorapperen Lil Peep, der døde af en overdosis i 2017, står nu til at få premiere på festivalen South by South West i Austin, Texas denne måned.

Dokumentaren kan ses i Texas den 10., 12. og 14. marts – det har Lil Peeps mor, Liza Womack, offentliggjort. Womack er executive producer på filmen, som er instrueret af Sebastian Jones og Ramez Silyan.

Det står endnu uklart, hvornår den brede offentlighed og Lil Peeps mange fans verden over får mulighed for at få se filmen, som ifølge South by South West er »et intimt, humanistisk portræt, der forsøger at forstå en kunstner, der prøvede at være alting for alle mennesker«.

Lil Peep nåede i sin levetid at udgive fire mixtapes og et enkelt studiealbum, ‘Come Over When You’re Sober pt. 1‘, inden han som 21-årig omkom af en overdosis af fentanyl og Xanax i sin tourbus før en koncert. Efterfølgeren ‘Come Over When You’re Sober pt. 2‘ udkom posthumt i november sidste år.

Læs også: Disse film skal du streame i marts – Michael Jackson-dokumentar, stjernebesat actionthriller og anmelderrost gys

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af