Disse film skal du streame i marts – Michael Jackson-dokumentar, stjernebesat actionthriller og anmelderrost gys

Her er de mest interessante nye film på streamingtjenesterne i denne måned.
Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

‘Leaving Neverland’

Siden den fik premiere i januar på Sundance Film Festival, har ‘Leaving Neverland’ vakt debat med sine påstande om, at Michael Jackson har haft seksuelle forhold til flere mindreårige drenge. Dokumentaren fik anmeldere til at sige, at der ikke længere kan herske tvivl om Jacksons skyld, mens boet efter den afdøde superstjerne har sagsøgt HBO, som står bag filmen, og kaldt den et tabloidt karaktermord. Gennem interviews med to angivelige ofre og deres pårørende fortæller den fire timer lange dokumentar om overgreb, der ifølge Indiewire vil få dig til aldrig at høre Michael Jackson igen.

Kan ses fra 8. marts på DR.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

‘Triple Frontier’

En specialstyrke i form af Ben Affleck, Oscar Isaac, Pedro Pascal (‘Game of Thrones’), Charlie Hunnam (‘Sons of Anarchy’) og Garrett Hedlund (‘Mudbound’) har planer om at gøre et nervepirrende kup blandt Sydamerikas karteller. Men naturligvis går alt ikke helt, som det skal.

Actionthrilleren er instrueret af J. C. Chandor (‘Margin Call’, ‘A Most Violent Year’), som er gået sammen med Oscar-vinderen Mark Boal (‘Zero Dark Thirty’) om at skrive manuskriptet.

Kan ses på Netflix fra 13. marts.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

‘The Boy Who Harnessed the Wind’

Baseret på virkelige begivenheder fortæller ‘The Boy Who Harnessed the Wind’ den utrolige historie om den unge malawianske dreng William, der ud fra en biblioteksbog bygger en vindmølle og redder sin landsby fra hungersnød. Filmen er instruktørdebut for skuespiller Chiwetel Ejiofor (’12 Years a Slave’) og er blevet rost i flere medier, blandt andre The Atlantic som kalder den »imponerende«, og The Guardian, der beskriver den som »opløftende«.

Kan ses på Netflix fra 1. marts.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

‘The Highwaymen’

John Lee Hancocks actionkrimi fortæller historien om det ikoniske forbryder-ægtepar Bonnie og Clyde, der før er blevet filmatiseret i klassikeren fra 1967 – men denne gang anskues fra et nyt og forfriskende perspektiv.

Traileren byder på et lovende makkerpar i form af Kevin Costner og Woody Harrelson. De spiller to pensionerede texas rangers, som får til opgave at fange de to forbrydere, der er flygtet fra fængslet.

Kan ses på Netflix fra 29. marts.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

‘The Dirt’

Metalrockgruppen Mötley Crüe er siden sin opståen i 80’erne blevet et af de bedst sælgende bands i verden og berygtet for dets medlemmers gakkede personaer. ’The Dirt’ følger bandet fra begyndelsen til succesens tinder, inklusive de kontroverser der fulgte med deres rockstjernelivsstil. Rapper Machine Gun Kelly, Iwan Rheon (’Game of Thrones’), Douglas Booth (’The Riot Club’) og Daniel Webber udgør metalgruppen i filmen, som, hvis den matcher bandets vilde stil, nok skal blive underholdende.

Kan ses på Netflix fra 22. marts.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

‘It Comes at Night’

Gyserfilmen ‘It Comes at Night’ inficerede os med postapokalyptisk stemning i sommeren 2017, og vores anmelder smed fem flotte stjerner efter dens evne til at skabe en intens stemning af frygt og paranoia.

Se eller gense historien om Paul, der sammen med sin kone og søn har isoleret sig i en skov og kæmper for overlevelse – for et ukendt og farligt væsen terroriserer verden, og Paul tvinges til at se sin frygt i øjnene.

Kan ses på Netflix fra 1. marts.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

‘Climax’

Når du har slugt ‘It Comes at Night’, kan du passende fortsætte med Gaspar Noés kritikerroste, psykologiske trip ‘Climax’, der havde premiere i efteråret, og som ifølge vores anmelder er »flot, vild og djævelsk (u)lækker«.

Med sine frastødende og grænseoverskridende film er det ikke helt forkert at kalde instruktøren Noé for det fransk-argentinske svar på Lars von Trier. ‘Climax’ handler om en gruppe dansere, der begynder at hallucinere efter at have drukket sangria med LSD i.

Kan ses på Blockbuster fra 11. marts.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

‘Amy Schumer: Growing’

Fænomenet Amy Schumer gør i sit kommende stand-up show det, som komikerkollegaen Ali Wong har gjort før hende: tager sin synligt gravide mave med op på scenen og forvandler svangerskabet til comedy. Schumer går altid lige til stregen med sin humor, og med et emne som graviditet får hun rig mulighed for at være både provokerende og forfriskende aftabuiserende.

Kan ses på Netflix fra 19. marts. 

Læs også: Disse serier skal du streame i marts

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af