Disse serier skal du streame i marts – dobbelt Idris Elba, Serial-opfølgning og nyt fra Ricky Gervais

Få det hurtige overblik over de mest interessante serier fra Netflix, HBO Nordic, Viaplay og de andre.
Disse serier skal du streame i marts – dobbelt Idris Elba, Serial-opfølgning og nyt fra Ricky Gervais
Idris Elba i 'Turn Up, Charlie'. (Foto: Nick Wall/Netflix)
Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

‘The Case Against Adnan Syed’

Det var gennem truecrime-podcasten ‘Serial’, at sagen om Adnan Syed, der i 1999 blev dømt for at slå sin kæreste ihjel, fik voldsom verdensomspændende opmærksomhed.

HBO’s nye dokumentarserie skildrer Syed, som efter 18 års fængsel står over for en ny retssag. Spørgsmålet om Syeds uskyld står nemlig efter mange år åbent, og det skal blive spændende at se, om HBO’s opfølgning bringer nye ting på banen.

Kan ses på HBO Nordic fra 11. marts.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

‘Love, Death, and Robots’ sæson 1

Det ser rimelig vanvittigt ud, hvad David Fincher har gang i med animationsantologien ’Love, Death, and Robots’. ’The Social Network’-instruktøren er producer på serien, hvis trailer er en overvældende montage af vold, sex og splatter i flere forskellige animationsstile, og den ser ud til at være ulig noget andet, der kan streames på Netflix.

Kan ses på Netflix fra 13. marts

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

‘Better Things’ sæson 3

I denne amerikanske dramedy spiller Pamela Adlon en fraskilt skuespiller og alenemor til tre døtre. Anden sæson var på vores liste over bedste serier i 2017, så den kommende sæson bliver en længe ventet fornøjelse.

I 2017 modtog serien en Peabody Award, en pris, der går til de mest kraftfulde og oplysende fortællinger i mediebilledet, på grund af dens feministiske nerve og måde at skildre moderskabet på. Sæson 3 er den første, Adlon laver uden skandaliserede Louis C.K.

Kan ses på HBO Nordic fra 1. marts.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

‘Turn Up, Charlie‘ sæson 1

Der er få, der ved, at Idris Elba var dj, længe før han blev skuespiller. Kombineres de to evner med Elba som executive producer får man den kommende komedieserie ‘Turn Up, Charlie’. Her er ‘The Wire’- og ‘Luther’-skuespilleren en falleret dj, der dobbeltjobber som barnepige for sin superstjernevens problemramte datter, mens han forsøger at få gang i sin karriere. Det lyder som noget, der er værd at se alene for at opleve Elbas fulde repertoire.

Kan ses på Netflix fra 15. marts.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

‘Hanna’ sæson 1

Amazon Primes nye actionserie ‘Hanna’, der er et remake af Joe Wrights 2011-film med Saoirse Ronan af samme navn, handler om pigen Hanna, der er opvokset i det finske vildnis sammen med sin far, som træner hende op til at blive lejemorder.

Traileren byder på spændende actionscener og en Hanna, der sideløbende med sin dræber-tilværelse forsøger at finde sig selv i bedste coming-of-age stil.

Kan ses på Amazon Prime fra 29. marts.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

‘Luther’ sæson 5

Der er nok at tage fat på for Idris Elba-fans. Han er også aktuel i den femte sæson af krimiserien ’Luther’, hvor han spiller den skarpe kriminalefterforsker John Luther, der i sit arbejde med ofte ret makabre seriemordersager gerne går lige lidt længere, end loven tillader. Ondskaben lever i bedste velgående i traileren til den forrygende krimiseries femte sæson, som tegner til at overgå de forrige i uhygge.

Kan ses på Netflix fra 31. marts.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

’Billions’ sæson 4

De var længe ærkefjender, men i fjerde sæson af ‘Billions’ tager forholdet mellem statsadvokaten Chuck Rhoades (Paul Giamatti) og den charmerende storinvestor Bobby Axelrod (Damian Lewis) en uventet drejning. I stedet for at lege katten efter musen med millioner som indsats skal de to nu hjælpe hinanden med at fremme deres respektive interesser. Samarbejdet lægger grund for nye lyssky gerninger i serien, der er blandt HBO Nordics mest sete.

Kan ses på HBO Nordic fra 18. marts.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

‘After Life’ sæson 1

Da Tonys kone uventet dør, beslutter han sig for ikke at give en fuck for noget som helst. Med bundærlige kommentarer og en ligeglad attitude vil han bare sige og gøre lige præcis det, han selv har lyst til.

Det lyder måske deprimerende, men ‘After Life’ er faktisk en komedieserie skabt af Ricky Gervais, der også indtager hovedrollen. Efter ‘The Office’ og ‘Extras’ er der blevet længere mellem pletskuddene i Gervais’ kanon, men det er altid spændende, hvad han nu finder på.

Kan ses på Netflix fra 8. marts.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

‘Den som dræber – fanget af mørket’

Viaplay har netop lanceret krimiserien ‘Den som dræber’, der er et reboot af TV2’s serie fra 2011 med et helt nyt plot og nye skuespillere.

Kenneth M. Christensen (‘Arvingerne’, ‘Kriger’) spiller politiefterforsker over for profileren Natalie Madueño (‘Bedrag’). Sammen leder de efter to forsvundne piger og deres potentielle morder. Serien adskiller sig fra andre krimier ved i whydunnit-stil at afsløre forbryderen allerede i andet afsnit.

Kan ses på Viaplay fra 1. marts.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

’Arrested Development’ sæson 5, 2. del

Har man endnu ikke stiftet bekendtskab med serielands måske skøreste familie, den velstående og dysfunktionelle familien Bluth og alle dens medlemmers mærkelige indfald og forviklinger, er det på høje tid. Heldigvis er ’Arrested Development’ en serie, som er ekstremt velegnet til at binge, med tonsvis af callback-jokes og gimmicks, der på opfindsom vis ofte strækker sig på tværs af afsnit og sæsoner.

Man kan lige nå at komme up to date, inden Jason Bateman, Michael Cera, Alia Shawkat, Jeffrey Tambor og resten af holdet vender tilbage med sidste halvdel af femte sæson, hvor en kidnapningssag har sendt rystelser gennem familien.

Kan ses på Netflix fra 15. marts.

Læs også: De 15 bedste komedier på Netflix lige nu

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af