Her er de 10 mest sete serier på HBO Nordic i 2018

Her er de 10 mest sete serier på HBO Nordic i 2018
Elisabeth Moss i 'The Handmaid's Tale'.

I både 2016 og 2017‘Game of Thrones’ tungt på tronen over de mest sete serier på HBO Nordic. Men i år må den se sig være røget helt ned på en fjerdeplads. Taget i betragtning af, at der ikke er kommet nogle nye afsnit af serien i år, er det dog faktisk ret imponerede – og det er så sikkert som amen i kirken, at den kommer tilbage på toppen næste år, når den ottende og sidste sæson løber over skærmen til april.

På førstepladsen finder man til gengæld sidste års fjerdeplads, ‘The Handmaid’s Tale’, mens ‘Westworld’ og ‘Vikings’ sniger sig ind på anden- og tredjepladsen. Dermed er de fire mest sete serier de samme som sidste år, selvom rækkefølgen er byttet om.

Derudover er den eneste genganger fra sidste år ‘Billions’, mens resten af listen er udfyldt af nye serier – med undtagelse af gode gamle ‘Sex and the City’, der ender på en delt tiendeplads med ‘Who Is America?’.

‘Sharp Objects’ og ‘Castle Rock’ er de to eneste serier på listen, der var med, da vi kårede årets bedste serier.

1. ‘The Handmaid’s Tale’
2. ‘Westworld’
3. ‘Vikings’
4. ‘Game of Thrones’
5. ‘Sharp Objects’
6. ‘Billions’
7. ‘Mayans M.C.’
8. ‘Knightfall’
9. ‘Castle Rock’
10. ‘Sex and the City’ og ‘Who Is America?’

Se listen: Årets bedste serier ifølge Soundvenue – rangeret

Se listen: Årets bedste film ifølge Soundvenue – rangeret

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af