HBO Nordic offentliggør de 10 mest sete serier i 2017

HBO Nordic offentliggør de 10 mest sete serier i 2017
Alex Høgh Andersen som Ivar den Benløse i 'Vikings'

HBO Nordic har offentliggjort deres liste over deres meste sete serier i 2017. Tre af serierne (‘The Handmaid’s Tale’, ‘Big Little Lies’ og ‘Girls’) var at finde på vores egen årsliste over bedste serier. Det er dog tydeligt, at folkloren i Danmark mest er til fantastiske universer med vilde kampscener, svedglinsende karakterer, læssevis af intriger… og drager!

Her er listen, (hvor top tre er identisk med opgørelsen for 2016):

1. ‘Game of Thrones’
2. ‘Vikings’
3. ‘Westworld’
4. ‘The Handmaid’s Tale’
5. ‘Big Little Lies’
6. ‘Taboo’
7. ‘The Magicians’
8. ‘Billions’
9. ‘Black Sails’
10. ‘Girls’

HBO Nordic kan desuden afsløre, at sæson 7 af ‘Game of Thrones’ er deres mest sete sæson til dato, da den slog den forrige sæson med hele 82 procent flere visninger i løbet af sæsonens første 30 dage.

Læs også: De bedste tv-serier i 2017 – top 10-1

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af