Selena Gomez bearbejder Justin Bieber-breakup på to nye singler

Selena Gomez bearbejder Justin Bieber-breakup på to nye singler
Selena Gomez. (Foto: Theo Wargo/Getty Images)

Selena Gomez er klar med sine første udspil i 2019, og over de to seneste dage har hun udsendt to singler med tilhørende musikvideoer.

‘Lose You To Love Me’ og ‘Look At Her Now’ behandler begge et grimt brud, som det lader til, Gomez har brugt lang tid på at komme sig over – og det kræver altså ikke ligefrem en ph.d.-grad i symbolik at regne ud, at de to sange begge meget åbenlyst omhandler Justin Bieber, som Gomez havde et langt og stormfuldt on/off-forhold med op igennem 10’erne. Bieber er sidenhen blevet gift med Hailey Bieber (tidligere Baldwin), som han faktisk også datede tilbage i 2014, mens han og Gomez holdt en af deres pauser.

I den ømme klaverballade ‘Lose You To Love Me’ synger Gomez »set my fire to my purpose / and I let it burn« som en tydelig reference til Justin Biebers 2015-album ‘Purpose’ – et album, der ifølge Bieber selv, ironisk nok handlede om netop Gomez.

Hvis det ikke er bevis nok, sætter hun trumf på med linjen »in two months you replaced us like it was easy / made me think I deserved it in the thick of healing« – et lille stik til, at Justin Bieber begyndte at se Hailey Bieber blot to måneder efter, at Jelena (Justin og Selenas internet couplename) sidste år blev forsonet med rygter om mere end venskab. Men Justin endte altså med Hailey, mens Gomez befandt sig i rehabilitering for depression og angst som en følge af hendes livslange problemer med den kroniske sygdom lupus.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Og dramaet stopper ikke der, for i den mere dansable ‘Look At Her Now’ lader det til, at Gomez italesætter Biebers tidligere utroskab med linjen »it was her first real lover / his too ’till he found another«, mens hun senere slår fast, at hun er glad for, det ikke blev til noget mellem de to med linjen: »Of course she was sad / but now she’s glad / she dodged a bullet«.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Ifølge Gomez selv er det med fuldt overlæg, at de to singler bliver udgivet så tæt på hinanden, da de repræsenterer to forskellige dele af helingsprocessen efter et brud: »Jeg føler, at de her to sange fortæller historien om, hvordan man kan rejse sig igen, uanset hvilke udfordringer livet bringer. At slukke for al larmen og leve livet efter dine egne regler,« fortæller hun i en pressemeddelelse.

Justin Bieber har endnu ikke kommenteret på de to åbenhjertede sange fra Gomez, men hvis man skal tro diverse fanteorier, så skal et post fra den nuværende fru Biebers Instagram-story tolkes som et comeback mod Gomez. Hailey delte nemlig et nu slettet billede af et Summer Walker-nummer med den truende titel ‘I’ll Kill You’ umiddelbart efter udgivelsen af ‘Lose You To Love Me’. Hun har dog senere benægtet i en nu ligeledes slettet kommentar på Instagram, at det skulle være relateret til Selena Gomez. Faktisk har Hailey, før hun selv blev en Bieber, været kæmpe Jelena-stan på de sociale medier, og hun har da også liket flere af Gomez’ seneste billeder på sociale medier – så måske vi bare skal lade diverse konspirationsteorier blive derhjemme.

‘Lose You To Love Me’ og ‘Look At Her Now’ er de første udspil fra Gomez’ kommende album, som hverken har fået en titel eller en officiel udgivelsesdato endnu. Sangeren bekræftede dog, at albummet var så godt som færdigt, da hun besøgte Jimmy Fallon tilbage i juni, så der går nok ikke længe, før det ser dagens lys.

Læs også: Seks skuespillere, der revolutionerede deres image med en enkelt rolle

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af