The Minds of 99 går en ny fremtid i møde i psykedelisk musikvideo til ‘1,2,3,4’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

The Minds of 99 har taget noget af en kunstnerisk u-vending på den nye engelsksprogede single ‘1,2,3,4’, der netop har fået sin musikvideo, som også åbenbarer et helt nyt visuelt univers.

I videoen ser vi Niels Brandt stige ind i en neonbelyst bil og køre mod en afsidesliggende hytte, hvor et skilt proklamerer »infinity action« – ligesom på bandets mystiske hjemmeside – og et hurtigt kig inden for afslører en slags psykedelisk netcafé med tilhørende lasertagbane, laboratorierotter og en bidsk vikingemand.

Musikvideoen går all in på syretrip med sin grønne neonbelysning, komplet med ‘The Matrix’-lignende computerskærme, som ikke efterlader megen tvivl om, at The Minds of 99 går en ny fremtid i møde.

I næste måned drager The Minds of 99 på arenaturné, der tager dem forbi Royal Stage i Aalborg, Ceres Arena i Aarhus, Jyske Bank Arena i Odense og Royal Arena i København.

Læs også: Se alle de nominerede til årets Danish Music Awards – The Minds of 99 fører an

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af