Here we go again: Ny liste rangerer de 50 bedste rapper-flows

Here we go again: Ny liste rangerer de 50 bedste rapper-flows
Lil Wayne.

Tilbage i august gik hiphopinternettet grassat over en liste over verdens 50 bedste rappere, og derefter kom den uundgåelige liste over verdens 50 værste rappere. Nu bliver diskussionen dog en del mere teknisk. For hiphopsitet Hot New Hip Hop har netop rangeret de 50 bedste flows i hiphophistorien.

Hvor de andre lister gik viralt uden en decideret afsender, er der tænkt mere over tingene i denne omgang. Sammen med rangeringen har websitet nemlig udgivet en ret udførlig artikel, der argumenterer for de enkelte valg.

Samtidig er udvalget også ret nuanceret. For sammen med usual suspects som Jay-Z, Eminem og Biggie er top-10 også befolket af yngre artister som Young Thug og Kendrick Lamar. Og Lil Wayne, som jeg havde som nummer et på min liste over de 50 bedste rappere, ligger helt oppe på en andenplads.

En anden ting, der kendetegner listens fokus på det tekniske aspekt af rappen, er, at der er mange artister med, der er kendt for deres hurtige flow. Techn9ne er helt oppe på en ottendeplads, Big Pun er nummer 11, og selv Twista er med som nummer 31. Derudover er der også et par mere excentriske flow-stilister med som Krayzie Bone (23), Suga Free (34) og Takeoff fra Migos (40), der endelig får lidt anerkendelse.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

 

View this post on Instagram

 

ok lets hear the criticism… what do y’all think of this list??? ?? link in bio to read the full article ?

A post shared by HotNewHipHop (@hnhh_official) on

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af