Janelle Monáe giver den som passioneret pekingeser på smooth ’Lady og Vagabonden’-ballade

Janelle Monáe giver den som passioneret pekingeser på smooth ’Lady og Vagabonden’-ballade
Janelle Monáe.

I går så Disney+ endelig dagens lys, og i forbindelse med premieren på streamingtjenesten landede således også live-action-versionen af ’Lady and the Tramp’ (eller som den hedder på dansk: ’Lady og Vagabonden’).

Janelle Monáe varetager i filmen rollen som pekingeseren Peg, der krænger hjertet ud på den sexede jazzballade ’He’s a Tramp’ – oprindeligt sunget af Peggy Lee. Monáe giver hundehittet lidt varm, sensuel croon, som kan høres herunder. Til filmens soundtrack har Monáe endvidere været med til at skrive det nye nummer ’What a Shame’ i selskab med Nate ’Rocket’ Wonder og Roman GianArthur.

’Lady og Vagabonden’ byder på en rolleliste af genkendelige stemmer – heriblandt Tessa Thompsons og Justin Theroux’, der giver den som henholdsvis den fine overklasse-cocker spaniel og den smarte gadehund. Thompson og Theroux får selskab af blandt andre Sam Elliott og Benedict Wong (foruden Monáe, naturligvis).

’Lady og Vagabonden’ kan streames på Disney+.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Læs også: Første Streamingkrig brød ud i 2010’erne – og seerne kan både ende som vindere og tabere

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af