Tyler, the Creator lister ting, han afskyr: »Jeg hader klodsede folk«

Tyler, the Creator lister ting, han afskyr: »Jeg hader klodsede folk«
Tyler, the Creator. (Foto: Lars Niki/Getty Images)

Nogle rappere er næsten mere underholdende, når de bare snakker, end når de rapper. Tyler, the Creator er en af dem: Han kan nærmest ikke åbne munden uden at sige noget sjovt, kækt, flabet eller kontroversielt. Så det siger sig selv, at der er kommet en række fascinerende citater ud af det, nu hvor magasinet GQ har lavet en forside og et stort interview med rapperen.

Tyler, the Creator giver blandt andet en detaljeret guide til, hvordan du ikke skal opføre dig i nærheden af ham. Du må blandt andet ikke have chunky Fila-sneakers på eller være klodset. Og du skal kunne klatre over et hegn, hvis han beder dig om det.

»Jeg hader folk, der er uvidende. Jeg hader klodsede folk«, siger han blandt andet. »’Oops, jeg faldt’. Hold dig langt fucking væk fra mig«.

Derudover er der også de efterhånden velkendte jokes om rapperens ambivalente (eller flydende) seksualitet: »Jeg kan lide piger, men jeg ender altid med at kneppe deres brødre«.

Tyler får også fortalt, at han ville have både Justin Bieber og Rihanna med på sit seneste album ‘Igor’, men at ingen af dem svarede. Og apropos ‘Igor’: Tyler fortæller også, at det blonde alter ego fra albummet er inspireret af et særligt feminint ideal, som han aldrig kunne opfylde: »Man, hvis bare jeg var en fucking hvid kvinde fra Danmark«, siger han blandt andet om inspirationen til det visuelle aspekt af ‘Igor’.

Jep, den er god nok: Den blonde ‘Igor’ er inspireret af danske kvinder.

Læs også: Se Drake blive buhet af scenen til Tyler, The Creators festival – der er allerede memes

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af