Se Drake blive buhet af scenen til Tyler, The Creators festival – der er allerede memes

Se Drake blive buhet af scenen til Tyler, The Creators festival – der er allerede memes
Drake. (Foto: Kevin Winter/Getty Images)

Det er rimelig usædvanligt, at Drake dukker op som overraskelse til en koncert, og det er endnu mere sjældent, at publikums reaktion er at buhe ham nådesløst ned fra scenen. Det var ikke desto mindre præcis det, der skete, da den canadiske superstjerne i weekenden dukkede op til Tyler, The Creators festival, Camp Flog Gnaw, som aftenens surprise-headliner.

I en række akavede videoer, der cirkulerer på internettet, kan man se Drake prøve at tale til publikum, der dog svarer med tilråb som »no!« eller »we want Frank!«.

Ifølge rapporter fra festivalen gik der rygter om, at Frank Ocean ville være den hemmelige artist, der skulle lukke festivalen. Det var dog aldrig bekræftet så meget som en brøkdel, men alligevel var der altså dele af publikum, som øjensynligt blev direkte sure over at se Drake ‘i stedet for’ Ocean.

Man skulle dog tro, at Drake var en pænt god ‘erstatning’ – selv hvis nogle havde ventet på Frank Ocean.

Men nej: Da Drake spørger, om han skal blive ved med at spille, er publikums negative reaktion et klart »nej tak«, hvorefter rapperen kigger slukøret ud til siden i erkendelse af, at han altså er blevet buhet af scenen. Nok ikke lige den respons, han havde forventet – eller håbet på.

Og ja, selvfølgelig er der allerede lavet memes. Masser af memes.

Læs også: Drake lancerer ny »cannabis wellness«-virksomhed i kølvandet på mystiske teasere

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af