Drake lancerer ny »cannabis wellness«-virksomhed i kølvandet på mystiske teasere

Drake lancerer ny »cannabis wellness«-virksomhed i kølvandet på mystiske teasere
Foto: John Phillips/Getty Images

Det hele begyndte med en mystisk drivhus-teaser på Drakes Instagram og prangende blomsterbuketter, der fandt glade ejermænd på gader og stræder i Toronto. Alt sammen akkompagneret af ordene ’More Life Growth Co.’ – en reference til Drakes 2017-mixtape ’More Life’ krydret med grønne vibes, der fik fans til at spekulere i, om den gode Drizzy mon var gået hen og blevet gartner.

Helt forkert spekuleret var det sådan set ikke. Drake har nemlig nu afsløret, at hans nye virksomhed er et »cannabis wellness company« skabt i samarbejde med Canopy Growth Corporation i Toronto. Rekreativ cannabis blev sidste år lovliggjort i Canada.

Virksomheden er ifølge pressemeddelelsen centreret omkring wellness, udforskning og overordnet personlig udvikling med håb om at facilitere forbindelser og oplevelsesdelinger med cannabis over hele verden.

»Chancen for at danne partnerskab med et firma i verdensklasse som Canopy Growth på en global skala er virkelig spændende,« lyder det fra Drake i pressemeddelelsen. »Ideen om at kunne opbygge noget særligt i en voksende industri har været inspirerende. More Life and More Blessing«.

Læs også: Drake og Hans Philip inkarnerede 2010’ernes nye, følsomme mand

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af