Drake deler mystisk ’More Life Growth Co.’-teaser og deler blomster ud i Toronto

Drake deler mystisk ’More Life Growth Co.’-teaser og deler blomster ud i Toronto
Drake. (Foto: Michael Loccisano/Getty Images)

»Welcome to More Life Growth Co.«, lyder det fra Drake på Instagram, hvor han i går aftes lancerede noget, der mest af alt lyder som en planteskole. Teksten pryder et billede af iglo-lignende væksthuse i skønne, grønne omgivelser med et tag, der fører til en privat profil med titlen ’More Life’ samt beskrivelsen »Coming Soon«.

Den mystiske annoncering står ikke alene om at sende fanbasen i planteskole-spekulationer. Drakes hold har nemlig været rundt omkring i Toronto, Drakes hometown, for at levere blomsterbuketter til forskellige medier og tilfældige folk på gaden.

Titlen ’More Life Growth Co.’ er naturligvis også en reference til mixtapet ’More Life’, som Drake udgav i 2017, men ikke desto mindre er det også et ganske habilt navn til en planteforretning, hvorfor der da også i SoMe-sfæren spekuleres i alt fra blomsterhandel til weed-virksomhed.

Den canadiske tv-vært Dina Pugliese skriver i sit Instagram-opslag, hvor hun begejstret poserer med sin store blomsterbuket, at Drake lancerer sin nye business-satsning torsdag – så forhåbentlig bliver vi klogere allerede i morgen.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

@morelife

Et opslag delt af champagnepapi (@champagnepapi) den

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af