Årets sidste Top Tracks-liste: Hør ugens syv bedste nye sange

Vi er kommet til årets allersidste Top Tracks-liste! Så her er de bedste nye sange fra den forgangne uge. I starten af januar samler vi op på alt det, der lander i løbet af juleferien. Og efter det fortsætter Top Tracks selvfølgelig som vanligt.
Årets sidste Top Tracks-liste: Hør ugens syv bedste nye sange
Vince Staples. (Foto: Frazer Harrison/Getty Images)
Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

1. Lil Uzi Vert ‘Futsal Shuffle 2020’

Med dette pumpende track har vi endelig fået den officielle førstesingle fra Lil Uzi Verts efterhånden sagnomspundne album ‘Eternal Atake’. Det er en solid banger, der især er drevet af en skrattende synthesizer i diskanten, og så ellers et levende, charmerende flow fra Uzi. Sangen slutter med et fænomenalt sample fra Uzis mildest talt bizarre Nardwuar-interview fra 2018.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

2. Caroline Polachek ‘So Hot You’re Hurting My Feelings (A. G. Cook Remix)’

Caroline Polachek befinder sig typisk et sted mellem den futuristiske PC Music-æstetik og en mere traditionel, Kate Bush-klingende artpop-sangskrivning. Det kræver ikke meget gætværk at finde ud af, hvilken retning PC Music-grundlæggeren A. G. Cook trækker hende i, når han remixer ‘So Hot You’re Hurting My Feelings. Især synthsoloen, der nærmest føles som en oldschool saxofonpræstation, er katarsisk.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

3. Stormzy feat. H.E.R. ‘One Second’

det nye album ‘Heavy Is the Head’ reflekterer Stormzy godt og grundigt over sit liv, sin karriere og sit mentale helbred. ‘One Second’ er et af de mest følsomme øjeblikke på albummet, og sammen med H.E.R. fortæller han om, hvorfor det er vigtigt for ham at komme med politiske udtalelser – netop med afsæt i egne erfaringer.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

4. Skrillex, Boys Noize & Ty Dolla Sign ‘Midnight Hour (Four Tet Remix)’

Endnu et remix! Skrillex’ Grammy-nominerede housebasker ‘Midnight Hour’ er kommet under kærlig behandling af Four Tet, der gør den både mere nørdet, gnidret og indadvendt. Det skæve beat er dog stadig svært ikke at vugge til, og Ty Dolla Signs længselsfulde vokal lyder muligvis endnu bedre i Four Tets uortodokse indpakning.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

5. Baauer & Channel Tres feat. Danny Brown ‘Ready to Go’

‘Grand Theft Auto Online’ og ‘Grand Theft Auto V’ har fået en ny radiostation ved navn ‘iFruit Radio’, og her er selveste Danny Brown radiovært. Til dette ærinde har rapperen slået sig sammen med Baauer og Channel Tres om en sang, der indkapsler alle tre musikeres vilde excentriciteter.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

6. Lil Tjay ‘Go In’

Lil Tjay er i sit melankolske hjørne på ‘Go In’. Nummeret kører på en spændende dikotomi mellem en hektisk, skinger Tjay og en følsom, indadvendt akustisk guitar – samt naturligvis de obligatoriske traptrommer.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

7. Vince Staples ‘Hell Bound (Ad 01)’

Vi slutter denne omgang Top Tracks nogenlunde, som vi startede den – for Vince Staples lyder som om, han trækker en kende på Lil Uzi Vert på dette skæve, nye track. Med denne single lancerer han desuden websitet TheVinceStaplesShow+, hvor man fra nu af både kan følge hans webserie ‘The Vince Staples Show’ og få sit generelle fix af Vince Staples-indhold.

Her skulle der være en Spotify-player, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af