Amazon køber angiveligt kommende Rihanna-dokumentar for svimlende 25 millioner dollars

Amazon køber angiveligt kommende Rihanna-dokumentar for svimlende 25 millioner dollars
Rihanna. (Foto: Steven Ferdman/Getty Images)

Rihannas niende album lader vente på sig, men nu lader det til, at vi snart får en dokumentar om den verdenskendte sanger i mellemtiden. Ifølge The Hollywood Reporter har Amazon brugt svimlende 25 millioner dollars på at sikre sig rettighederne til Peter Bergs kommende dokumentarfilm om RiRi, der endnu ikke har fået en officiel titel.

Rygterne om en dokumentar har floreret i årevis, og i 2017 pustede Peter Berg, der instruerede Rihanna i ‘Battleship’, til rygterne ved at dele detaljer om den hemmeligholdte produktion i et interview med The Hollywood Reporter:

»Vi har omkring 1000 timers optagelser«, afslørede instruktøren, der er bedst kendt for actionfilm som ‘Lone Survivor’ og ‘Patriots Day’. »Dokumentaren var et sjovt afbræk… at rejse Europa rundt med Rihanna, der er omgivet af piger. Vi var i Nice i Frankrig. Hun skulle optræde på Bastille dag. Og så dræbte den lastbilchauffør alle de mennesker lige foran vores hotel. Så selv da jeg prøvede at lave en lettere film, endte jeg med at få plads på første parket til noget så forfærdeligt«.

Dokumentaren giver eftersigende et »ufiltreret indblik« i popstjernens liv, men ellers er det endnu småt med detaljer. Amazon mangler endnu at bekræfte købet af filmen, hvorfor udgivelsesdatoen fortsat er uvis. Den milliondyre handel sker knap en uge efter, at Apple TV+ købte rettighederne til en dokumentar om Billie Eilish, ligeledes for 25 millioner dollars.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af