Heartland Festival afslører de første 11 navne til 2020 – The National, Kurt Vile m.fl.

Heartland Festival afslører de første 11 navne til 2020 – The National, Kurt Vile m.fl.
The National.

De danske festivaler er i fuld gang med at annoncere navne til 2020, og nu har Heartland endelig meldt sig på banen. Festivalen ved Egeskov Slot på Fyn har netop annonceret den første musikpakke til næste år, som indeholder 11 navne med The National i toppen.

Dagens annonceringer:
The National
The Cardigans
Kurt Vile
The Jesus and Mary Chain
Rufus Wainwright
Seasick Steve
Caroline Polachek
Jehnny Beth
Efterklang
Phlake
Psyched Up Janis

The National har netop givet en flot koncert i Royal Arena, mens pakken også byder på rockmusik i både støjende og slacker-hyggelige formater fra The Jesus and Mary Chain og Kurt Vile.

Danmark er repræsenteret via Efterklang, Phlake og Psyched Up Janis, mens svenske The Cardigans kommer forbi og spiller hits.

Værd at bemærke er også den tidligere Chairlift-forsanger Caroline Polachek, der med sit nye soloprojekt har udgivet et af årets allerbedste popalbum. Heartland bliver Polacheks første solokoncert på dansk jord, og det samme kan også siges om Jehnny Beth, der normalt står i front for Savages.

Heartland Festival foregår 29.-31. maj. Partoutbilletter koster 1.950 kr. Et begrænset antal endagsbilletter bliver sat i salg på et senere tidspunkt.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af