Minderne vælter frem via Spotifys playliste med årtiets 50 mest streamede sange

Minderne vælter frem via Spotifys playliste med årtiets 50 mest streamede sange
Drake. (Foto: Kevin Winter/Getty Images)

Hvis man har holdt øje med hiphop og pop i løbet af 2010’erne, har man nok godt haft en idé om, at Drake har spillet en ret stor rolle. Han slog igennem med mixtapet ‘So Far Gone’ i slutningen af 2009, og siden har canadieren haft et jerngreb om hitlisterne.

Drakes superstjernestatus er da også helt tydelig på Spotifys opgørelse over 2010’ernes mest afspillede kunstnere og sange, der er udkommet samtidig med, at streamingtjenesten udgav listerne over dette års mest afspillede kunstnere og sange.

På Spotify-opgørelsen over årtiet løber Drake med prisen som den mest spillede artist, og hans ‘One Dance’ fra 2016 er den næstmest spillede sang i 2010’erne – kun overgået af Ed Sheerans ‘Shape of You’.

Spotify har samtidig samlet en liste over 2010’ernes 50 mest streamede sange, og her dukker Drake selvfølgelig op med ‘One Dance’, men også med ‘In My Feelings’ og ‘God’s Plan’. Han er dog ikke den eneste artist med flere sange på listen.

Her skulle der være en Spotify-player, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Eminem er tilstede med ‘Not Afraid’ og ‘Love the Way You Lie’ feat. Rihanna, og gæsten på sidstnævnte figurerer derudover med ‘Only Girl In the World’. Ed Sheeran, The Chainsmokers, Post Malone og Macklemore er også med i flere omgange, og så dukker ‘Despacito’ op dobbelt – én gang i originalen og én gang i remix-versionen.

Se oversigten over 2010’ernes mest streamede kunstnere og sange forneden.

Årtiets mest streamede artister
1. Drake
2. Ed Sheeran
3. Post Malone
4. Ariana Grande
5. Eminem

Årtiets mest streamede kvindelige artister
1. Ariana Grande
2. Rihanna
3. Taylor Swift
4. Sia
5. Beyoncé

Årtiets mest streamede mandlige artister
1. Drake
2. Ed Sheeran
3. Post Malone
4. Eminem
5. The Weeknd

Årtiets mest streamede sange
1. ‘Shape of You’ – Ed Sheeran
2. ‘One Dance’ – Drake, Kyla, WizKid
3. ‘Rockstar’ – 21 Savage, Post Malone
4. ‘Closer’ – Halsey, The Chainsmokers
5. ‘Thinking out Loud’ – Ed Sheeran

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af