Billie Eilish gav en overlegen Grammy-debutoptræden med den indfølte ballade ‘When The Party’s Over’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Billie Eilish blev den helt store vinder ved årets Grammy-uddeling, hvor hun løb med alle fire toppriser herunder årets album for ‘When We All Fall Asleep, Where Do We Go?‘, årets sang og udgivelse (‘Bad Guy’) samt årets bedste nye artist.

Og den 18-årige stjernes dominans spejlede sig i en overlegen debutoptræden i Grammy-regi, hvor hun fremførte den indfølte ballade ‘When The Party’s Over’ sammen med sin bror og faste samarbejdspartner Finneas, der også løb med prisen for årets producer ved nattens prisuddeling. Og her kom Eilishs stærke vokal og naturlige sårbarhed virkelig til sin ret.

Op til nattens prisfest åbnede Billie Eilish op om sin kamp med selvmordstanker og depression i et åbenhjertigt interview, hvor hun fortalte om sit svære 2018, hvor hun blev katapulteret mod stjernehimlen meget pludseligt. Eilish forsikrede om, at hun har det meget bedre nu.

Årets Grammy-uddeling bød desuden på optrædener fra blandt andre Ariana Grande, Lizzo, Tyler The Creator og Lil Nas X. Få det fulde overblik HER.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af