Manchester-borgmester kritiserer Eminems Ariana Grande-punchline: »Unødvendigt sårende og dybt respektløst« 

Manchester-borgmester kritiserer Eminems Ariana Grande-punchline: »Unødvendigt sårende og dybt respektløst« 
Eminem.

Da Eminem i fredags overraskede ved uden varsel at udgive sit nye album ’Music to Be Murdered By’, var han som altid kampklar med en håndfuld særdeles provokerende og kontroversielle bars. Et nummer, der for alvor har vakt ballade, er ’Unaccomodating’, hvor Eminem bruger det tragiske bombeangreb ved en Ariana Grande-koncert i 2017 til en punchline.

»I’m contemplating yelling ’bombs away’ on the game / like I’m outside of an Ariana Grande concert, waiting« lyder linjen på ’Unaccomodating’. Eller med andre ord: Eminem smider bomber på »the game«, ligesom terroristen i Manchester.

Linjen om tragedien, der kostede 23 mennesker livet, efterlod 130 sårede og både det øvrige publikum og Ariana Grande selv dybt traumatiserede, er kommet Manchesters borgmester, Andy Burnham, for øre.

»Det er unødvendigt sårende og dybt respektløst over for familierne og alle berørte« lyder det fra Andy Burnham i en udtalelse til BBC News.

Også Figen Murray, mor til Martyn Hett, der døde under angrebet, istemmer kritikken af Eminems linje. I et sidenhen slettet tweet skriver hun ifølge BBC: »Det føles som om, han (Eminem, red.) prøver at ride med på Ariana Grande og Justin Biebers succes og sige smagløse ting om andre kendisser. Ikke klogt. Fuldkommen meningsløst. Og før alle Eminem-fans går til angreb på mig, er jeg ikke interesseret og vil ikke involvere mig«.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af