Pearl Jam annoncerer første nye album i over seks år: ’Gigaton’

Pearl Jam annoncerer første nye album i over seks år: ’Gigaton’
Pearl Jam. (Foto: Danny Clinch)

Pearl Jam trækker sig ud af mere end seks års albumretræte. De amerikanske grungelegender har annonceret, at de er klar til at udgive deres 11. studiealbum under den storslåede titel ’Gigaton’ den 27. marts.

Udgivelsen af ’Gigaton’ blev annonceret i forbindelse med offentliggørelsen af en amerikansk turné, der løber af stablen fra marts inden albummets udgivelse. Efter en (foreløbig) live-pause til maj fortsætter Eddie Vedder og vennerne koncertrækken – denne gang på vores side af Atlanten, hvilket blandt andet (som offentliggjort tilbage i december) tager dem til Royal Arena den 29. juni.

I en pressemeddelelse skriver guitarist Mike McCready om det nye album: »At lave dette album var en lang rejse. Det var emotionelt mørkt og forvirrende til tider, men også en spændende og eksperimentel rute mod musikalsk forløsning. At samarbejde med mine bandmakkere på ’Gigaton’ gav mig i sidste ende større kærlighed, forståelse og indsigt i behovet for den menneskelige forbindelse i disse tider«.

’Gigaton’ bliver gruppens første studiealbum siden ’Lightning Bolt’ fra 2013.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af