Se alle vinderne ved årets Steppeulven – Ganger og Jada blandt topscorerne

Se alle vinderne ved årets Steppeulven – Ganger og Jada blandt topscorerne
Ganger takker for én af deres to priser ved Steppeulven. (Foto: Klara Løkke)

Lørdag aften løb Steppeulven-prisuddelingen af stablen for 16. gang i Bremen Teater – og det var særligt de yngre artister, der løb med priserne ved den årlige prisfest arrangeret af foreningen Danske Musikkritikere.

Blandt topscorerne finder man Ganger, der modtog prisen for Årets Sang for ‘Olympisk’ fra det glimrende debutalbum ‘Mørk’. Nummeret var da også at finde på Soundvenues liste over sidste års bedste danske sange. Bandet modtog desuden prisen Årets Håb, mens deres producer Anders Boll, der desuden har produceret for Lowly, blev kåret som Årets Producer.

Jada modtog hæder som både årets bedste live-navn og årets bedste vokalist, efter at have turneret landet tyndt med hit-albummet ‘I Cry A Lot‘ fra sidste år. Sammen med Claus Hempler var Ganger og Jada de eneste navne, der modtog mere end én pris, mens også bassisten Jonathan Bremer (den ene halvdel af Bremer/McCoy) og komponisten Astrid Sonne blev hædret.

Gnags modtog Pionérprisen for deres indflydelse på dansk musik gennem mere end 50 år og blev særligt hyldet for sin »unikke lyd«. 

Til showet optrådte Tessa, Ganger, Awinbeh, Orm, Efterklang og Molina.

Vinderne ved Steppeulven 2020:
Årets album: Claus Hempler ‘Kuffert fuld af mursten’
Årets sang: Ganger ‘Olympisk’
Årets live-navn: Jada
Årets håb: Ganger
Årets vokalist: Jada
Årets musiker: Jonathan Bremer
Årets tekstforfatter: Claus Hempler
Årets komponist: Astrid Sonne
Årets producer: Anders Boll (Ganger, Lowly)
Initiativprisen: Onkel Rejes Heavyband
Pionérprisen: Gnags

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af