Eminem udgiver nyt album: ’Music to be Murdered By’ – med Anderson .Paak, Juice WRLD m.fl.

Eminem udgiver nyt album: ’Music to be Murdered By’ – med Anderson .Paak, Juice WRLD m.fl.
Eminem.

Han gjorde det i 2018, og nu gør han det igen: Eminem har sluppet et nyt surprise-album. Titlen på albummet, der rummer 20 nye tracks, er noget så hårdkogt som ’Music to be Murdered By’.

Albummet rummer en prominent gæsteliste, der tæller navne som Anderson .Paak, Ed Sheeran, Young M.A., Q-Tip, Black Thought og ikke mindst Juice WRLD, der døde i december 21 år gammel. Eminems trofaste makker Dr. Dre er krediteret på produktionssiden.

’Music to be Murdered By’ er Eminems 11. studiealbum. Hans seneste af slagsen var ’Kamikaze’, der udkom i august 2018 – otte måneders tid i kølvandet på comeback-pladen ’Revival’, der mildest talt fik en ret hård medfart fra både anmeldere og kolleger (eksempelvis stemplede vores anmelder albummet som »Eminems værste album nogensinde«).

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af