Justin Bieber surprise-gæstede Kanye Wests Sunday Service – se videoklip

Justin Bieber surprise-gæstede Kanye Wests Sunday Service – se videoklip
Justin Bieber. (Foto: Joe Termini)

Kanye Wests musikalske Sunday Service-gudstjenestekoncept lever i bedste velgående, og det hænder som bekendt, at et prominent navn eller to dukker op på gæstelisten. I går var det Justin Bieber, der overraskede med en optræden, der tilsyneladende tog kegler blandt publikummet i Los Angeles.

Som et par videoklip fra søndagsshowet afslører, sang Justin Bieber et inderligt cover af Marvin Sapps gospelballade ’Never Would Have Made It’.

Foruden Biebers bidrag leverede Kanye og hans Sunday Service-kor også en gospelversion af Roddy Ricchs ’The Box’, hvilket blandt andre Kim Kardashian smed et klip op af i sin story, der kan ses foreviget herunder.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af