Soleima teaser debutalbum med ny single – se musikvideoen til ‘Roses’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Soleima befinder sig på kanten af sit internationale gennembrud. Over de sidste par år har hun været tilknyttet et amerikansk major-label, Warner Music, og nu er hun endelig ved at være klar med sit debutalbum efter minialbummet ‘No. 14‘ og ep’en ‘Bulldog‘.

Den første forsmag på debuten er netop landet i form af singlen ‘Roses’, der er akkompagneret af en flot musikvideo. Med sin karakteristiske vokal synger Soleima om endelig at have set igennem og forladt et dårligt forhold med kraftfulde linjer som: »Yeah, are roses red and the violets blue?/ So what the fuck did you think that you could do?/ Change me, really?«

Om ‘Roses’ skriver Soleima på Facebook: »Jeg føler mig så velsignet over at kunne få lov til at lave musik, men på denne tid sidste år følte jeg mig ret tabt i det hele. ‘Roses’ blev skrevet dengang og handler præcis om at finde sin vej tilbage: Om at genvinde kærligheden til sig selv og lykken«.

Soleimas nye album har fået titlen ‘Powerslide’ og udkommer den 13. marts. Albummet er produceret af Jonny Coffer (Beyoncé), Bastian Langebæk (Jessie Ware), Ben Allen (Gnarls Barkley), Calvin Valentine (Nas) og Hennedub. Ifølge en pressemeddelelse arbejder Soleima også på et nummer med Diplo.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af