SZA og Justin Timberlake deler ny popbasker med discoficeret video: ’The Other Side’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Det er efterhånden kutyme, at de større animerede film får opbakning af et superstjerne-serveret potent pophit. Det er således også tilfældet med ’Trolls World Tour’, der bakkes op af en vaskeægte popbasker fra SZA og Justin Timberlake (der også lægger stemme til en af filmens hovedtrolde og har produceret soundtracket).

Samarbejdet har fået titlen ’The Other Side’, og den akkompagneres af en futuristisk lille discofest af en musikvideo.

»Jeg var så glad for at blive inviteret til at deltage i dette projekt med Justin,« lyder det fra SZA. »Den kreative proces i at arbejde med ham og holdet var fyldt med så meget begejstring. Det er en energi, du kan mærke i både sangen og musikvideoen«.

’Trolls World Tour’-soundtracket byder desuden på bidrag fra prominente navne som Anderson .Paak, Haim, Mary J. Blige, Icona Pop, George Clinton, Ozzy Osbourne og Ludwig Göransson (der blandt andet var med til at skabte den stærke lydside til ’Black Panther’). Selve filmen får dansk premiere den 26. marts.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af