Kendrick Lamar annoncerer nyt firma – men hvad går det egentlig ud på?

Kendrick Lamar annoncerer nyt firma – men hvad går det egentlig ud på?
Kendrick Lamar. (Foto: Frazer Harrison/Getty Images)

Den til tider kryptiske Kendrick Lamar har sammen med partneren Dave Free lanceret et nyt firma kaldet pgLang. Det er ikke helt til at regne ud, hvad det helt præcist skal lave, men det virker til, at pgLang skal fungere som en slags platform for uafhængige kreative producenter.

»I denne overstimulerede tid fokuserer vi på at kultivere rå udtryk fra græsrodssamarbejder«, har Dave Free ifølge Pitchfork udtalt i en pressemeddelelse.

Men hvad betyder det så? Hvis man går ind på pgLangs website, kan man læse deres manifest. Det forklarer, at holdet bag vil skabe et community på tværs af kunst, litteratur, musik, podcast, film og tv, og de vil udkomme på mange forskellige sprog.

Så altså noget a la Kanye Wests Donda? Bare mere åbent og knap så elitært?

pgLang præsenterer også deres ‘visuelle mission’ i en video, hvor flere prominente musikere optræder. Foruden Kendrick Lamar er Jorja Smith og den fremstormende rapper, Baby Keem, også med.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
View this post on Instagram

pg-lang.com

A post shared by pgLang (@pg.lang) on

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af