Nu bliver store popalbum udskudt grundet coronakrisen

Nu bliver store popalbum udskudt grundet coronakrisen
Haim.

Spillesteder holder lukket, festivaler bliver aflyst, og turneer bliver rykket. Coronakrisens indvirkning på musikbranchen har været enorm, og nu er flere store popalbum også blevet rykket.

Haim skulle have udgivet deres tredje album ‘Women In Music Pt. III’ den 24. april, men det kommer ikke til at ske.

»Grundet alt, hvad der sker med covid-19 og den skiftende natur inden for rejsepolitik og karantæner verden rundt, har vi besluttet, at der er bedst at udskyde women in music pt. iii til senere på sommeren«, skriver trioen på Instagram.

Haim er hovednavn på sommerens Roskilde Festival.

https://www.instagram.com/p/B-FRrKZFPAv/

Alicia Keys skulle have udgivet sit syvende album ‘Alicia’ 20. marts, men det er nu skubbet til 15. maj.

»Alles helbred og sikkerhed er førsteprioritet«, skriver hun på twitter.

Sam Smiths kommende album ‘To Die For’ er også udskudt fra 1. maj til 5. juni. Her er der ikke givet en specifik corona-relateret årsag, selv om sangeren på sin Twitter skriver om at være syg.

Det kan dog også gå den anden vej. Dua Lipa har netop rykket sit album frem i kalenderen – ‘Future Nostalgia’ skulle oprindeligt være udkommet 3. april, men lander nu allerede på fredag, 27. marts.

Det vides ikke officielt, om fremskyndelsen er corona-relateret, eller om den skyldes, at albummet for nyligt lækkede på internettet.

»Jeg har været en smule forvirret, om det var det rigtige i denne her tid, fordi mange folk lider. Jeg er ikke engang sikker på, at jeg gør det rigtige nu. Men jeg tror, at den ting, vi har mest brug for lige nu, er musik. Og vi har brug for glæde, og vi er nødt til at prøve at se lyset«, sagde hun mandag på Instagram Live.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af