Drake hjælper corona-ofre med rimelig vanvittig konkurrence

Drake hjælper corona-ofre med rimelig vanvittig konkurrence
Drake. (Foto: Grant Lamos/Getty Images)

Det nyeste celebrity-tiltag i kampen mod coronavirussens konsekvenser hedder ‘All In Challenge’.

Her bortauktionerer musikere, sportsudøvere og andre stjerner deres mest elskede ejendele til højstbydende, mens andre stiller vilde præmier og oplevelser på højkant, som kan vindes via konkurrencer. Indtjeningen går til at brødføde de mennesker, der lider mest under krisen.

Indtil videre har man blandt andet kunnet vinde en privatkoncert med Justin Bieber, studietid med Quavo eller Meek Mills Rolls-Royce. Men nu tager verdens måske største musikstjerne tingene til et nyt niveau.

Drake har nemlig meldt sig på banen med en helt særlig gave, som skal vindes via lodtrækning.

Canadierens bidrag til All In Challenge er, at man kan vinde en hel weekend med Drake (for sig selv plus en ledsager), hvor man flyver med hans privatfly Air Drake, får lov til at bo på et lækkert hotel og så kommer til fest med rapperen selv.

Og ikke nok med det: Derefter kommer vinderen til koncert med Drake i sin egen hjemby – når musikere altså må spille koncerter igen.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af