Billie Eilish deler bodyshaming-kortfilm fra sin verdensturné: ’Not My Responsibility’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

I marts tog Billie Eilish hul på sin ’Where Do We Go?’-verdensturné, der desværre kun kom til at rumme tre shows, inden resten af programmet blev udskudt grundet coronapandemien. Ikke desto mindre nåede Eilish alligevel at stjæle en hel del overskrifter efter de første stop på turnéen – ikke mindst grundet den opsigtsvækkende kortfilm, der kickstartede koncerterne, og som Eilish nu har delt med hele resten af verden.

Videoen, der har titlen ’Not My Responsibility’, viser Billie Eilish, der afklæder sig og synker ned i mørkt vand, imens hun via en voice-over taler om bodyshaming. Om måden, vi dømmer hinanden ud fra vores kroppe og størrelser, og om måden, hun selv føler sig overvåget og dømt ud fra den krop, hun selv skjuler bag store gevandter.

»Har du meninger? Om mine meninger? Om min musik? Om mit tøj? Om min krop?« spørger Eilish i videoen. »Er mit værd baseret udelukkende på din opfattelse? Eller er din opfattelse af mig ikke mit ansvar?« afrunder hun. Køligt, roligt og enormt effektfuldt.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af