Grimes og Elon Musk justerer babynavn – angiveligt for at tilpasse sig loven

Grimes og Elon Musk justerer babynavn – angiveligt for at tilpasse sig loven
Elon Musk og Grimes. (Foto: Neilson Barnard/Getty Images)

Man kunne måske have sagt sig selv, at kombinationen af Grimes og Elon Musk ikke ville resultere i en baby ved navn James eller John. Men at babyen ville gå hen og blive en lille X Æ A-12, havde vi nu alligevel ikke umiddelbart gættet på. Nu lader det dog alligevel til, at Grimes og Musks nyfødte kan se frem til en lille justering på sin dåbsattest, idet 12-tallet i navnet ifølge parret nu i stedet skal staves med romertal: X Æ A-Xii.

»Roman numeral. Looks better tbh«, forklarede Grimes i en kommentar på Instagram, hvor hun også afslørede ændringen i stavemåden. I samme kommentarspor spekulerer fanbasen ivrigt i, om ændringen kan skyldes californisk lov, ifølge hvilken navne kun må indeholde alfabetets bogstaver – og altså ingen tal – men dette har Grimes endnu ikke svaret på, selvom det lyder som en ganske plausibel årsag.

Ændringen i stavemåden ændrer dog ikke umiddelbart udtalen af den lille babys navn, hvilket ifølge Elon Musk bliver noget i retning af Ecks [X], Ash [Æ] og så A-12 [A-Xii]. Grimes lader dog ikke til at være helt enig i denne forklaring, idet hun tidligere har skrevet, at Æ er en elver-måde at stave AI på, hvilket således altså skal udtales som bogstaverne A og I.

Vi afventer spændt, hvad næste kapitel i navngivningen af parrets barn kommer til at blive. Det er trods alt meget rart at kunne navnet på verdens kommende AI-krigshærfører – eller hvad den bette X Æ A-Xii nu end kommer til at blive …

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af