Her er to internetteorier, der prøver at opklare mysteriet om Grimes’ og Elon Musks babynavn

Her er to internetteorier, der prøver at opklare mysteriet om Grimes’ og Elon Musks babynavn
Grimes og Elon Musk. (Foto: Jason Kempin/Getty Images)

Grimes og Elon Musk er blevet forældre, og hele internettet er faldet i svime over, at de tilsyneladende har tænkt sig at kalde barnet X Æ A-12.

Er det en joke? Hvordan skal man udtale det? Er det en forkortelse for et eller andet? Spørgsmålene er mange, og et par Twitter-brugere har kastet sig ud i at gætte på, hvad navnet rent faktisk betyder.

En mener for eksempel, at det virale babynavn ganske enkelt er kode for ‘Kyle’ – da ‘X’ kan sidestilles med det græske bogstav chi, mens ‘Æ’ åbenbart lyder som ai, og det tolvte bogstav i alfabetet er l. Du kan selv se det forklaret i tweetet her. Er det i virkeligheden bare Kyle? Se dét ville være et antiklimaks.

En anden mener, at barnet måske hedder X Ash Archangel, da ‘Æ’ uden for Danmark hedder ‘ash’ ifølge det gamle engelske latinske alfabet. Og så er der A-12, som er forkortelsen for et CIA-fly, der gik under kodenavnet ‘Archangel’.

Grimes har jo lavet et album, der hedder ‘Art Angels’, og Burials ‘Archangel’ er hendes yndlingssang. Men om det ligefrem er navnet på barnet?

Teorierne er få, for det er meget svært rent faktisk at finde på noget, der giver mening. Noget andet, der til gengæld er masser af inde på Grimes’ Twitter, er reaktioner, gifs, memes og jokes.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af