Grimes forsvarer sig over for besked om, at babynavn minder om en ep-titel

Grimes forsvarer sig over for besked om, at babynavn minder om en ep-titel
Grimes og Elon Musk. (Foto: Theo Wargo/Getty Images)

Forleden blev popinnovatøren Grimes og tech-mogulen Elon Musk forældre – i sig selv en stor nyhed. Men internettet eksploderede, da de begge via sociale medier annoncerede, at barnet skal hedde X Æ A-12.

Grimes har siden forklaret navnet i et Twitter-opslag – noget med ukendte variabler, kunstig intelligens og luftfartøjer – men det er nu langt fra alle på de sociale medier, der er faldet for navnet.

Mange interesserede har kommenteret på både Instagram og Twitter, og Grimes har faktisk taget sig tid til at svare enkelte her post-fødsel.

For eksempel er der en Twitter-bruger, der mener, at navnet passer bedre til en ep-udgivelse end til et barn: »Du ved godt, at det her er et menneskebarn og ikke en ep, ikke«, lyder den simple kommentar, som Grimes har svaret på. Popstjernen er naturligvis ikke enig.

»Jeg synes, det lyder som navnet på hovedpersonen i historien«, skriver Grimes uden at specificere, hvilken historie, der rent faktisk er tale om.

»Jeg håber, han viber med det«, fortsætter Grimes, inden hun ifølge sin besked smutter tilbage til den dagdrømmende tilstand af smerte og skønhed.

Grimes har også været aktiv på Instagram, hvor hun har delt forsiden på italiensk Vogue, som hun altså selv pryder.

I kommentarsporet på Instagram-opslaget bekræfter hun også teorien om, hvilken ‘Archangel’-sang, hun refererede til i tweetet, der forklarer X Æ A-12’s navn.

Det er selvfølgelig ‘Archangel’ fra den britiske producer Burials 2007-mesterværk ‘Untrue’, der er Grimes’ yndlingssang.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af