Grimes og Elon Musk er blevet forældre til X Æ A-12 – forklarer babynavnet via Twitter

Grimes og Elon Musk er blevet forældre til X Æ A-12 – forklarer babynavnet via Twitter
Elon Musk og Grimes. (Foto: Neilson Barnard/Getty Images)

Der kan som regel høstes et par løftede øjenbryn, når celebre babyer får deres navn. Blue Ivy, Sir, Stormi, Kulture, vi kunne blive ved. Multimilliardær og Tesla-direktør Elon Musk og pop-innovator Grimes, der i går blev forældre til en lille dreng, har set alle de vildeste navne – og forhøjet big time.

Musk og Grimes’ nyfødte har nemlig ifølge parret selv fået navnet X Æ A-12. Hvordan dette skal udtales, må vi tålmodigt vente på at høre fra parrets egen mund. Men foreløbig er vi da blevet lidt klogere på navnet, som Grimes netop har uddybet i et tweet.

Navnet, X Æ A-12, består af den ukendte variabel (X), en reference til kærlighed og/eller kunstig intelligens (Æ) samt en hilsen til parrets yndlings-luftfartøj i form af en forgænger til SR-17 (A-12 – »Ingen våben, intet forsvar, kun fart. God i kamp, men ikke-voldelig«). Således blev vi så meget klogere (og/eller lidt mere forvirrede).

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af