Premiere: Soultalentet Calby sejler spillende gennem København i sin første musikvideo

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Calby har måske ikke opfundet den dybe tallerken rent genremæssigt, men hans retrosoulede sange emmer af håndspillet musikglæde, slidstærk sangskrivning og godt gammeldags håndværk.

I april udgav den danske musiker sin tredje single, den strygerlækre ‘The Million Dollar Song’, og det er den sang, som nu har fået æren af at lægge lyd til Calbys første officielle musikvideo.

Her sejler spillemanden og vennerne (måske du kan genkende et par ansigter fra Lukas Graham) gennem København, hvor de runder både Slusen, Københavns havn og Fredens havn. 

»Jeg synes, at ‘The Million Dollar Song’ er en meget cinematisk sang, så det har hele tiden været i mit hoved, at den sang skulle have min første musikvideo«, fortæller Calby til Soundvenue og fortsætter:

»Ideen om at spille på en pram i Københavns havn var egentlig tænkt som en koncert, men pludselig lukkede hele verden jo ned, og så gav det pludselig ikke mening at samle folk til en koncert. Men så lavede vi en video i stedet!«. 

Musikvideoen er instrueret af René Sascha Johannsen.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af