Black metal-kunstner synes, at Taylor Swifts albumcover virker lige lovlig bekendt

Black metal-kunstner synes, at Taylor Swifts albumcover virker lige lovlig bekendt
Taylor Swift. (Foto: Neilson Barnard/Getty Images)

Taylor Swifts overraskede os alle, da hun kastede sig over indie og folk på sit nye album ‘Folklore’. Men hvor lydbilledet var afdæmpet og efterårsagtigt bemærkede mange også, at albumcoverets sorthvide skovscenarie dyrkede en nærmest metal-agtig æstetik.

Én af dem, der lagde mærke til ligheden var black metal-artisten Ihsahn, der synes, at ‘Folklore’-forsiden virkede lige lovlig bekendt. Han har nemlig lagt et post op på Instagram, hvor han sidestiller Swift-coveret med sin egen single ‘Stridig’. Og de to albumcover er da også påfaldende ens. Men det kunne jo være et tilfælde.

»Er der nogen der har tjekket den nye Taylor Swift ud endnu?« skriver Ihsahn. »Personligt kan jeg godt lide designet«.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af