Megan Thee Stallion uddyber skudepisode i tårevædet live-video: »Jeg fortjente ikke at blive skudt«

Megan Thee Stallion uddyber skudepisode i tårevædet live-video: »Jeg fortjente ikke at blive skudt«
Megan Thee Stallion.

Tidligere på måneden, mere præcist tidligt om morgenen den 12. juli, blev Megan Thee Stallion og Tory Lanez involveret i en skudepisode. Megan Thee Stallion, der blev ramt af skud i foden, blev kørt på hospitalet, mens Tory Lanez efter skuddene blev arresteret for at bære våben uden tilladelse.

Internettet har naturligvis været fyldt med teorier om, hvad der foregik, og hvem der skød. Det vides endnu ikke, hvem der affyrede skuddene, der ramte Megan Thee Stallion, men i en ny tårevædet Instagram Live-video uddyber ‘Savage’-rapperen dog endelig lidt om hændelsen: At hun blev kørt på hospitalet for at undergå en akut operation som følge af skuddene – og at hun desuden ikke giver mange fucks for alle de falske historier, der har floreret om episoden.

»Det er intet at joke med,« lød det i videoen (via Hypebeast). »Det er intet, I skal gå rundt og finde på fake historier om. Jeg lagde ikke min hånd på nogen. Jeg fortjente ikke at blive skudt. Jeg gjorde ikke en skid. Thank God, at kuglerne ikke rørte knogler eller ødelagde sener. Der, hvor kuglerne ramte, ramte de ved siden af alt – men de motherfuckere var derinde«.

Megan Thee Stallion fortsatte med at forklare, hvorfor hun ikke har talt ud om hændelsen noget før: »Jeg beskyttede ikke nogen, jeg var bare ikke klar til at tale. Det er ikke sådan noget shit, du straks går på nettet for at tale om. Og det er alle jeres motherfucking problem – I tager hele jeres liv på Instagram og Twitter og gør det til en fucking dagbog, og det er ikke mig. Så fuck alle jeres blogs med jeres fake ass kilder og jeres fake ass venner«.

Megan Thee Stallion rundede dog af med den positive betragtning, at hun har brugt episoden som en mulighed til at beskytte sig selv og »sine energier« bedre samt at revurdere, hvem hun åbner sig op overfor. Mens hun med egne ord stadig er i en healingproces, forsikrede hun fans om, at hun snart er klar til at vende tilbage til mikrofonen og levere mere »Hot Girl shit«.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af