Danske Off Bloom udgiver ny single med hjælp fra producerlegende – hør ’What We Do’

Danske Off Bloom udgiver ny single med hjælp fra producerlegende – hør ’What We Do’

Tidligere på året udgav den danske duo Off Bloom singlen ’Mona Lisa’ som optakt til deres kommende debutalbum ’In Bloom’, og nu er de klar med efterfølgeren ’What We Do’, som der er noget helt specielt ved.

Sangen er nemlig lavet i samarbejde med en af nutidens største producere og sangskrivere, svenske Max Martin, der de seneste 25 år har arbejdet sammen med nogle af verdens største stjerner heriblandt Britney Spears, Backstreet Boys, The Weeknd, Ariana Grande og Taylor Swift. 

Off Bloom fortæller i en pressemeddelelse, hvordan nummeret blev aktuelt igen efter at have været lagt på hylden: »Vi skrev sangen i L.A. sammen med Cj Baran, og så havde vi egentlig lidt glemt den, indtil vi fik tilsendt et voice memo fra vores allerstørste sangskriveridol Max Martin, hvor han simpelthen selv synger melodiforslag til sangen«.

Singlen afspejler, hvor Off Bloom befinder sig i deres liv i øjeblikket. Derudover opfordrer duoen i en pressemeddelelse lytterne til at tage afstand fra deres forudindtagede idé om, hvem Off Bloom er, og hvordan de lyder, og »i stedet giver sig tiden til at lytte«. 

Her skulle der være en Spotify-player, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af