Nu kan du få din helt egen Billie Eilish-ukulele

Det første instrument, Billie Eilish lærte at spille, var en ukulele; hun var i gang allerede som seksårig. Hendes kærlighed til instrumentet er ikke svundet med tiden, og debutalbummet ‘When We All Fall Asleep, Where Do We Go’ bød således på den sårbare ukulele-sang ‘8’.

Nu har popstjernen slået sig sammen med Fender for at udgive en ‘Billie Eilish Signature Ukulele’, der i bedste Billie Eilish-stil er matsort med et lysegult mønster, der blandt andet befolkes af Eilishs ‘blohsh’-symbol, der længe har været en fast del af hendes merchandise-æstetik.

I forbindelse med udgivelsen af den elektroakustiske ukulele er Eilish og Fender desuden gået sammen om at donere til Aloha Mele-fonden, der giver coronahjælp til Hawaiis indfødte befolkning – ganske oplagt som en anerkendelse af instrumentets hawaiianske oprindelse.

Ukulelen kan købes allerede nu, men hvis du har en seksårig, der ligesom Eilish vil lære at spille instrumentet, skal du nok starte med en billigere model – den koster nemlig godt og vel 2.000 kr.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af