Premiere: Danske Takykardias nye video er skabt i en futuristisk version af ‘Alice i eventyrland’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

De debuterede tilbage i 2017, men i 2020 har Takykardia udvist et øget potentiale på en række stærke singler. Nu er den danske trio klar med deres debutalbum, og ‘Better’ bliver udgivet 6. november.

Albummet er produceret af Anders Boll (Lowly, Ganger m.fl.), og gruppen fejrer udgivelsen med en releasekoncert på Xenon i København 11. november, hvor trioen udvides til et 7-personer stort orkester og desuden har arbejdet sammen med scenograf og skulptør Frederik Bogh for at skabe noget helt særligt til dagen.

Som endnu en forsmag har vi i dag premiere på singlen ‘Sometime My Best Friend Ghosts Me’ og den tilhørende musikvideo, der er instrueret af forsanger Luna Matz i samarbejde med fotograf og kunstner Alabama Shepherd. Selve settingen er lavet som en futuristisk version af ‘Alice i eventyrland’ skabt af scenograf og kunstner Ditte Tygesen

»Jeg har skrevet denne sang til min elskede veninde, som jeg har kendt siden børnehaven. Hun har aldrig været kæmpe fan af diskussioner, så for hende er tavshed (nogle gange i månedsvis) løsningen, når hun ikke har haft overskud til at forholde sig til min (i hendes optik) anderledes måde at leve og tænke på – i særdeleshed når det kommer til de valg, jeg træffer vedrørende mit kærlighedsliv«, fortæller Luna Matz i en pressemeddelelse om singlen, der blander elementer fra pop, triphop og r’n’b til et kosmisk kaos af synthtung melankoli.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af