Premiere: FVN har hevet alle vennerne med til fest i videoen til ‘Work’

Premiere: FVN har hevet alle vennerne med til fest i videoen til ‘Work’
FVN. (Foto: Sarah Hammou)

Der er fuld smæk på FVN’s single ’Work’, der udkom under Copenhagen Pride og er en hyldest til den dansk-eritreiske rappers LGBTQ+- og BIPOC-venner.

Nu har den attitudedryppende single fået en ekstremt passende musikvideo, hvor FVN har inviteret en lang række venner med til fest.

»’Work’ er en anthem, period! Den er lavet til at få dig til at føle, at du faktisk ejer dit eget liv og selv bestemmer over, hvordan du skal leve det, længere er den ik’. Sæt ‘Work’ på and do you bæbææy!«, udtaler FVN til Soundvenue.

I musikvideoen, der er instrueret af Nicholas Wormald Søjnæs, medvirker: Aktivist Elijah Kashmir Ali, performance artist Moeisha, debattør Prince Henry, selverklæret hood spiritualist hustler og model Anira Orlando, danser og performer Klara Lopéz, model og danser Faithfull Destiny og model Bahi Siam.

’Work’ er produceret af Sallysongs, Alex & Nord og Mathæus Ayob Araya, og den bouncy produktion er skræddersyet til sådan en fest, der folder sig ud i musikvideoen.

FVN har tidligere i 2020 udgivet singlerne ’Like Boom’ og ’Cadillac’ – sidstnævnte i fællesskab med Sandra Hussein. Hun spiller i weekenden på Uhørt Festival.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af