The Weeknd teaser nye toner: »Jeg har måske et album klart, når karantænen er ovre«

The Weeknd teaser nye toner: »Jeg har måske et album klart, når karantænen er ovre«
The Weeknd.

Der er ganske vist kun gået et halvt år, siden The Weeknd udgav det anmelderroste album ’After Hours’. Men eftersom han grundet coronapandemien ikke har haft travlt med at turnere verden rundt siden udgivelsen, har han udnyttet tiden til at komponere nye toner hjemme fra sit karantæneleje – og det lader til, at han allerede er kommet ganske langt med projektet.

I et nyt interview med Rolling Stone udtaler The Weeknd, at han er begyndt at producere de sange, han har skrevet derhjemme under coronakarantænen. »Jeg har måske endnu et album klart, når karantænen er ovre,« som han teasede til musikmediet.

I samme interview fortalte den canadiske sanger, at det næstkommende album vil blive markant anderledes end ’After Hours’. »Jeg er skyldig i at ville overgå mit sidste album,« forklarede han. »Men det er aldrig sådan: ’jeg er nødt til at lave den samme slags sang’. Jeg er så glad for, jeg ikke er sådan. Min palet er så bred«.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af