Apple lancerer ny kanal dedikeret til musikvideoer

Apple lancerer ny kanal dedikeret til musikvideoer
Bruce Springsteen.

I dag lancerer Apple en ny platform: Apple Music TV. Kanalen er gratis og vil vise populære musikvideoer døgnet rundt – altså et felt, som tidligere har tilhørt MTV, men de seneste mange år været domineret af Youtube.

Den nye kanal vil samtidig agere vært for en eller flere videopremierer hver fredag: Billedsiderne til Jojis ’777’ og Saint Jhns ’Gorgeous’ bliver på fredag (23. oktober) de første musikvideoer til at blive vist i den sammenhæng.

Derudover bliver den nye kanal også hjemsted for det originale indhold, Apple Music siden 2015 har lavet såsom koncertfilm og interviews.

På torsdag indtager Bruce Springsteen for eksempel Apple Music TV, hvor der i forbindelse med hans nye album ’Letter to You’ (der udkommer fredag) blandt andet vil være en livestream og et eksklusivt interview med Bossen lavet af Apple Music-vært Zane Lowe.

Den triste nyhed er, at Apple Music TV lige nu kun er tilgængeligt i USA. Der er endnu ikke meldt noget ud om lancering i resten af verden.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af