Justin og Hailey Bieber går all-in med forside-shoot hos Vogue

Justin og Hailey Bieber går all-in med forside-shoot hos Vogue

Justin og Hailey Bieber pryder forsiden af denne uges Vogue Italia, og hele den medfølgende billedserie er inspireret af den afdøde legende Helmut Newton, der blandt andet var kendt for sine erotiske fotografier.

»Mit hjerte er, hvor min kone er«, skulle Newton have udtalt om sin kone June, og for at ære the Newtons har Vogue Italia spurgt et andet ikonisk par, the Biebers, om at være hovedpersoner i den nye forsidehistorie.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

I forlængelse af det kreative oplæg er billedserien også med erotisk islæt, og her ser man blandt andet Justin, der mere eller mindre underkaster sig en latexklædt Hailey.

Billederne er skudt af Eli Russell Linnetz, og the Biebers er stylet i YSL af Mel Ottenberg.

Billedserien ledsages af et interview med Hailey Bieber, som blandt andet taler om forholdet til en af jordens største og mest let genkendelige popstjerner.

»Det var svært for mig at forstå, hvordan man skulle være i sådan et forhold, hvor alle kigger på en. Men der kommer et tidspunkt, hvor man er nødt til at omfavne virkeligheden og erkende, hvem man er«, udtaler Hailey ifølge US Weekly i interviewet.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af