Fra ‘Popstar’ til ‘Holy’: Justin Biebers musikvideo til religiøs single er næsten socialrealistisk

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Justin Bieber har for nylig medvirket i musikvideoen til DJ Khaled-slaskeren ‘Popstar’, hvor han på ægte popstjernemanér tog over for Drake med champagne i hånden og ekstravagante outfits og biler.

Dén billedside hører under kategorien af musikvideoer, der bliver tilgængelige i Danmark senere end i udlandet (grundet forhandlingerne mellem Koda og Google), og samme skæbne er nu tilfaldet musikvideoen til Biebers single ‘Holy’. Den var ikke tilgængelig i Danmark på den internationale udgivelsesdato, men er nu dukket op i dansk Youtube.

Colin Tilley er instruktøren bag den næsten socialrealistiske musikvideo, og han har senest lavet det vilde musikvideo til Cardi B og Megan Thee Stallions ‘WAP’. Så det er altså et ret heftigt skift for instruktøren – men faktisk også for hovedrollen.

I ‘Holy’-videoen arbejder Justin Bieber på en fabrik eller et byggeprojekt af en slags, der lukkes ned grundet den »nuværende og igangværende globale situation«. Altså noget lidt andet end setuppet i ‘Popstar’-videoen.

Afslutningsvis ser vi skuespilleren Wilmer Valderrama (mest kendt fra sitcom’en ‘That ’70s Show’) som en soldat, der inviterer en sulten Bieber og hans kæreste (spillet af Ryan Destiny) ind i sit hjem til et måltid mad.

Derudover medvirker Chance the Rapper, som er gæst på singlen, selvfølgelig også i videoen.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af