Justin Bieber går sammen med Chance the Rapper på religiøs single – hør ‘Holy’

Justin Bieber går sammen med Chance the Rapper på religiøs single – hør ‘Holy’
Justin Bieber og Chance the Rapper. (Foto: Kevin Winter/Getty Images)

Justin Bieber har netop udgivet den nye single ‘Holy’, hvor han får besøg af Chance the Rapper. Det er ikke første gang, de to kunstnere mødes, og vi har blandt andet hørt dem på DJ Khaled-tracket ‘No Brainer’ og tilbage på ‘Confident’ fra Biebers kompilationalbum ‘Journals’.

I forbindelse med det nye – og ret så religiøse – nummer er der også udkommet en video, som dog lige nu ikke kan ses i Danmark grundet forhandlingerne mellem Koda og Google, men måske snart – hvem ved?

Vi må for nu nøjes med klip fra den Colin Tilley-instruerede musikvideo delt via Biebers Instagram. Og hvis instruktørens navn ikke siger dig noget, kan det hurtigt opsummeres: ‘WAP’. Han er nemlig manden bag den vilde video til den sexpositive banger af Cardi B og Megan Thee Stallion. Den her sang er noget lidt andet.

Justin Bieber har før gæstet Kanye Wests Sunday Service, og tjekker man nogle gange ind på popstjernens Instagram, så ved man, at Gud og kristendommen er en fast søjle i hans liv.

Mon han går linen fuldt ud og laver et helt album i Jesu navn? Only God knows.

Her skulle der være en Spotify-player, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af