Musik i Lejet afslører de første navne til 2021 – blandt andre Lord Siva og Tessa

Musik i Lejet afslører de første navne til 2021 – blandt andre Lord Siva og Tessa
Lord Siva. (Foto: Ed Gumuchian/Soundvenue, styling: Fatimah Gabriella)

Musik i Lejet var en af de mange festivaler, som i foråret måtte aflyse årets arrangement. Siden da har vi været vidne til en amputeret sommer – og et fortsat begrænset efterår – uden større festivalssamlinger og (stående) livemusik.

Nu kigger Musik i Lejet dog frem mod sommeren 2021 og har i dag annonceret de første navne til næste års festivalplakat. Det drejer sig om fire stærke danske navne: Tessa, Calby, Lord Siva og Benjamin Hav.

Det lokale fokus er bevidst, da Musik i Lejet har i sinde at at dedikere 2021-programmet til danske artister: »Vi hylder den danske musik, der mere end nogensinde har brug for scener til at nå deres publikum«, lyder det fra formand Peter Maarbjerg i en pressemeddelse.

Men selv om der er en bestemt dedikation til afholdelse af festivalen, ved man endnu ikke, hvordan det i virkeligheden kommer til at udfolde sig.

»Vi ved, at vi vil afholde en festival til sommer. Men vi ved ikke under hvilke forhold og i hvilket format. Derfor går vi selvfølgelig ind i forberedelserne af 2021-udgaven af Musik i Lejet med åbne øjne og med opmærksomhed på, hvad der kommer af retningslinjer fra myndighederne«.

Musik i Lejet afholdes den 22.-24. juli. Der er som sædvanligt udsolgt.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af