Ty Dolla Signs nye albumtitel kandiderer til at være en af årets bedste

Ty Dolla Signs nye albumtitel kandiderer til at være en af årets bedste
Ty Dolla Sign.

Du har uden tvivl hørt Ty Dolla Signs stemme masser af gange. På sange af Kanye West, Megan Thee Stallion og Major Lazer eller på store hits som Post Malones ‘Psycho’. Som soloartist har rapperen til gengæld ikke de helt store hits eller albumsucceser at prale af – selv om hans tidlige track ‘Paranoid’ altså er en decideret klassiker.

Rollen som evig feature-artist har nærmest gjort ham til et meme. Folk har joket om, hvorvidt hans rigtige artistnavn rent faktisk burde være ‘Featuring Ty Dolla Sign’.

Dén joke har rapperen nu på genial vis ownet totalt. Han har nemlig valgt at kalde sit næste album for ‘Featuring Ty Dolla Sign’. Udgivelsen skulle oprindeligt have heddet ‘Dream House’, og rapperen skriver blandt andet følgende om navneskiftet på Instagram:

»Jeg er blevet velsignet med samarbejdets gave. Ikke alle artister kan samarbejde med andre artister og få et fantastisk produkt ud af det. Mange har sagt, at når de ser en sang, hvor der står ‘featuring Ty Dolla Sign’, så ved man, at den er god. Selv om jeg er meget ydmyg, kan jeg ikke være uenig i det udsagn«.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
View this post on Instagram

“FEATURING TY DOLLA $IGN” THE ALBUM OUT EVERYWHERE OCTOBER 23. I’ve been blessed with the gift of collaborating. Not every artist can collaborate with another artist and have the final product be something incredible. Many people have said that when you see a song that says, “featuring Ty Dolla $ign,” you know it’s gonna be fire. As humbled as I am when I hear that, I can’t say I disagree. My approach to music has always been about frequencies, emotions and energy. When I collaborate, whether it’s for my project or someone else’s, it’s always about marrying frequencies. When I create a project and have artists featured on my songs, I don’t pick who the hottest artist is or what’s going to get the most streams, I choose which artist’s frequency is going to work best on the song. I use featured artists with the same precision that I would use any instrument. Everybody has their own side of ‘Ty Dolla $ign’ that they prefer: the go-to collaborator of all genres, the underrated king of R&B, the hitmaker of the often raunchy club banger, the multi-instrumentalist & producer. Sometimes, I even want to use my different frequencies on my own songs. I decided to name my third studio album “Featuring Ty Dolla $ign” because there is truly something for everybody on this album. It features some of my most talented friends, on some of the best music I’ve made in my career.

A post shared by Ty Dolla $ign (@tydollasign) on

Albummet ‘Featuring Ty Dolla Sign’ udkommer 23. oktober.

Tidligere i år har Ty Dolla Sign udgivet singlerne ‘Expensive’ med Nicki Minaj og ‘Ego Death’ med Kanye West, Skrillex og FKA Twigs.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af