Ty Dolla $ign samler Kanye West, FKA Twigs, Skrillex og Serpentwithfeet på ny banger: ’Ego Death’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Ty Dolla $ign har samlet et mere end almindeligt heftigt og samtidig ret umage stjernehold på det nye nummer ’Ego Death’. Han har nemlig allieret sig med både Kanye West, FKA Twigs, Skrillex og Serpentwithfeet.

»’Ego Death’ er en helt særlig sang,« fortæller Ty Dolla $ign i en pressemeddelelse. »Det er altid en ære at arbejde sammen med min bror ’Ye. Han er et geni, og vi laver utrolige sange hver gang, vi mødes. Skrillex og Twigs kom ind og beærede os med den magi, som kun de kan levere på nummeret. Jeg spillede det en gang til en fest, og alle flippede helt«

I samme pressemeddelelse afslører Ty, at hans nye album er færdigt, og at det kommer »meget snart«. »Det er mit bedste arbejde hidtil. Jeg kan ikke vente, til I alle sammen skal høre det!«

Hvis du føler, du allerede har hørt nummeret en gang før, kan det være, det skyldes, at det allerede blev sneg sig rundt på nettet i marts. Det kan også skyldes, at produktionen minder en god del om Kanye Wests Chicago house-hyldest ’Fade’ fra ’Life of Pablo’ – som Ty Dolla $ign altså også gæster. Det kan selvfølgelig også være, det skyldes, du allerede har hørt hele nummeret, hvis du var på Coachella sidste år, hvor Ty Dolla $ign havde det på setlisten.

Ty Dolla $ign og Kanye har – foruden ‘Fade’ – også samarbejdet på numre som ’Only One’, ’Real Friends’ og senest ’Everything We Need’ fra ’Jesus is King’. Ty har ligeledes samarbejdet med Skrillex på en håndfuld tracks samt med Serpentwithfeet på ’Receipts’ fra sidste år.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af