Justin Bieber åbner op i ny dokumentar: »Der var tidspunkter, hvor jeg havde virkelig, virkelig mange selvmordstanker«

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Justin Bieber har før fortalt om sine kampe med mental sundhed, og nu åbner han igen op i en ny Youtube-dokumentar, som kan ses i sin helhed foroven.

Som titlen (‘Justin Bieber: Next Chapter’) antyder, berører den 25 minutter lange dokumentar næste kapitel af popstjernens liv: Filmen handler blandt andet om coronakarantæne og kærlighedsboblen med konen Hailey Baldwin samt tankerne bag de to 2020-singler ‘Holy’ og ‘Lonely’.

Bieber er endnu engang ekstremt ærlig, og i forlængelse af et segment om ‘Lonely’ fortæller han om, hvordan han som barnestjerne havde selvmordstanker.

»Der var tidspunkter, hvor jeg havde virkelig, virkelig mange selvmordstanker«, fortæller Bieber og uddyber: »Ligesom; vil denne her smerte nogensinde forsvinde? Det var så konsekvent, smerten var så konsekvent. Jeg led bare, ikke? Så jeg var bare sådan; jeg vil hellere ikke føle det, end at føle det«.

De mange erfaringer har ført Bieber på en mission: »Jeg vil bare opfordre folk til, at hvis du føler dig ensom, så tal om det. Sig det højt. Der er en frihed i det. Jeg kunne have undgået meget smerte«.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af