Premiere: Elbas ‘Rings Out’ er den ultimative kærlighedserklæring

Premiere: Elbas ‘Rings Out’ er den ultimative kærlighedserklæring
Elba. (Foto: Anders Witt)

»Let’s get a dog and a convertible«, lyder måske ikke af meget på overfladen, men et eller andet sted signalerer linjen jo den ultimative kærlighedserklæring: Jeg vil gerne have villa, Volvo og vovse med dig, så vi kan blive gamle sammen.

Hvor kærlighedssange nogle gange er mere kødelige eller kortsigtede, er Elbas nye single altså rettet mod den langvarige kærlighed. Og ja, det er vel en generel sjældenhed, at technopumpende popmusik handler om, at man gerne vil fries til af sin kæreste?

Men altså: »Rings out«, lyder det i åndelige forlængelse af Beyoncés ’Single Ladies (Put a Ring On It’), selv om de to sange overhovedet ikke handler om det samme.

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

»’Rings Out’ iscenesætter for mig følelsen af at stå på et tag og skrige ‘fuck alt andet i den her dystopiske verden – nu går vi all in på det her forhold’. Inden session med mine to medsammensvorne Søren Buhl og Asger Nordtorp havde jeg et ønske om at skrive en opløftende og uptempo kærlighedssang til min kæreste. Vi bevægede os herefter ind i et kreativt rum, hvor vi forsøgte at skabe et billede af den her hæsblæsende forelskelse, blandt andet ved hjælp af intimiteten og nærværet i versene. Jeg føler selv, at den totale hengivenhed cementeres i sidste omkvædslinje: »Kneel boy, rings out, I want it all’««, fortæller Ellen Bathum aka Elba til Soundvenue.

Elba spillede sidste år på Roskilde Festival, og ’Rings Out’ er langt fra hendes eneste udgivelse i 2020. Singlen følger efter ep’en ’Remember Me’ og sangen ’700 Angels’,

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af